Uw vakman in renovatie!

Gevelrenovatie

Reinigen van gevels, appartementen, betonconstructies.

Als allround dienstverlenend bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het reinigen van gevels, appartementen en betonconstructies. Jarenlange ervaring, aangepaste apparatuur en kennis van zaken staan borg voor verscheidene naar tevredenheid uitgevoerde opdrachten.

Door de toename van verkeersvuil en zure regen worden gevels vlugger aangetast en poreuzer, met als gevolg vergrijsde stenen, betonrot en dergelijke. Bovendien worden gevels dikwijls besmeurd door vandalisme (graffiti) of ongelukken (stookolieschade). U kan beroep doen op ons bedrijf om deze kwalijke gevolgen van lucht- en watervervuiling of andere verontreiniging te verwijderen. Afhankelijk van de graad van vervuiling en de aard van de ondergrond kunnen wij de meest aangewezen technieken toepassen om uw gevel, appartement of beton te reinigen.


Om te vermijden dat een nieuwe gevel of een pas gereinigde gevel wordt blootgesteld aan zure regen en andere vervuiling, kan men deze door onze firma laten behandelen tegen vuil en vocht. Zo voorkomt u verzuring van steen en voegen, wat bevorderlijk is voor het uitzicht en de levensduur van uw gebouw.